Marjat ja muut tuoretuotteemme

Tuotteemme ovat 100 % kotimaisia luonnonantimia. Poiminta-alueena on yleensä Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Etelä- Karjala. Meillä on kolme kylmäautoa ja kaksi kiinteää kylmiötä, jotka takaavat pettämättömän kylmäketjun kuljetusten alusta loppuun saakka. Tarvittaessa vuokraamme lisää kylmätilaa sekä kylmäkuljetukset ympäri Suomea. 

Mehevät marjat

Meidät tunnetaan etenkin marjoistamme, joita keräämme Suomen parhailta marjamättäiltä sekä torimyyntiin, että yhteistyökumppaneillemme.

  • Mustikat
  • Puolukat
  • Karpalot
  • Vadelmat

Syksyn sienisato

Monen mielestä parasta mitä metsistämme löytyy ovat erilaiset sienet: tatit, vahverot, rouskut jne. Torille toimitamme kanttarellit ja suolatut haaparouskut. Jälleenmyyntiin, pannulle voi kera tai säilöttäväksi, meiltä haet herkullisen sienisadon joka kesä.

Värikkäät vihannekset

Popsitpa porkkanaa tai punaista paprikaa, saat tuoreet, raikkaat ja herkulliset vihannekset meiltä. Myymme vihanneksia torikojuillamme.

Kesäkukat ja joulukukat

Kukkaset kaunistavat parvekkeen tai terassin hetkessä ja ovat myös tervetullut tuliainen esimerkiksi mökille. Kauppaamme kesäkukkasia osana torimyyntiä. Joulunaikaan löydät torilta myös talvikauden kukat.

Hanki marjat ja muu kesän sato JL Böhm Ky:ltä! Ota yhteyttä meihin.

Kysy - Me vastaamme!

marjat

Kerro meistä kavereillesi