Kysy - Me vastaamme!

marjat
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JL Böhm Ky
Tuohimäenkatu 10
15300 LAHTI

Y-tunnus: 1479440-3
Puh: +358400498594

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JL Böhm Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 8Jaa

Marjat ja muut tuoretuotteemme

Tuotteemme ovat 100 % kotimaisia luonnonantimia. Poiminta-alueena on yleensä Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Etelä- Karjala. Meillä on kolme kylmäautoa ja kaksi kiinteää kylmiötä, jotka takaavat pettämättömän kylmäketjun kuljetusten alusta loppuun saakka. Tarvittaessa vuokraamme lisää kylmätilaa sekä kylmäkuljetukset ympäri Suomea. 

Mehevät marjat

Meidät tunnetaan etenkin marjoistamme, joita keräämme Suomen parhailta marjamättäiltä sekä torimyyntiin, että yhteistyökumppaneillemme.

  • Mustikat
  • Puolukat
  • Karpalot
  • Vadelmat

Syksyn sienisato

Monen mielestä parasta mitä metsistämme löytyy ovat erilaiset sienet: tatit, vahverot, rouskut jne. Torille toimitamme kanttarellit ja suolatut haaparouskut. Jälleenmyyntiin, pannulle voi kera tai säilöttäväksi, meiltä haet herkullisen sienisadon joka kesä.

Värikkäät vihannekset

Popsitpa porkkanaa tai punaista paprikaa, saat tuoreet, raikkaat ja herkulliset vihannekset meiltä. Myymme vihanneksia torikojuillamme.

Kesäkukat ja joulukukat

Kukkaset kaunistavat parvekkeen tai terassin hetkessä ja ovat myös tervetullut tuliainen esimerkiksi mökille. Kauppaamme kesäkukkasia osana torimyyntiä. Joulunaikaan löydät torilta myös talvikauden kukat.

Hanki marjat ja muu kesän sato JL Böhm Ky:ltä! Ota yhteyttä meihin.