Kysy - Me vastaamme!

marjat
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

JL Böhm Ky
Tuohimäenkatu 10
15300 LAHTI

Y-tunnus: 1479440-3
Puh: +358400498594

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

JL Böhm Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Yrityksen päätuotteina metsien sato

JL Böhm Ky:n ja asiakkaidemme torikojut täyttyvät kesäisin marjoista, sienistä, kukista ja vihanneksista, jotka ovat peräisin Suomen luonnosta. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia ja ahkerien luottopoimijoiden meille toimittamia. Metsämarjojen keräystoiminta on alkanut jo 1960-luvulla, joten parhaat mustikkamättäät ja tuottavimmat satopaikat ovat tiedossa.

Parasta mitä luonnosta saa

Ostamme ja välitämme n. 60 000-300 000 kiloa metsämarjoja joka vuosi. Yrityksemme tunnetaan tuotteiden korkeasta ja tasaisesta laadusta. Tarjoamme parasta, mitä Suomen luonnosta saa. Reklamaatiotapauksissa riittää soitto meille, ja saatte priimatavaraa tilalle. 

Pitkät perinteet ja hyvät verkostot

Perheyritys JL Böhm Ky:n taustalla on yli 50 vuoden kokemus tori- ja tukkukaupasta. Meillä on AA-luottoluokitus, joka on alle 10 %:lla maamme yrittäjistä. Olemme Suomen Yrittäjät Ry:n jäsenyritys ja kuulumme myös Orimattilan Yrittäjiin. 

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Toivomme maukasta ja pitkää satokautta kaikille asiakkaillemme!